Padel

Padel

De snelst groeiende sport ter wereld

Tip-Top beschikt over een gloednieuw padelterrein,  met verlichting.
Ontdek meer over deze leuke en zeer toegankelijke sport op deze pagina!

Start2padel

We mogen terug lesgeven, wat betekent dat we ook terug start2padel sessies mogen organiseren. Ideaal voor wie wil kennismaken met de sport. Met deze sessie ben je zo vertrokken met deze funsport! Het is niet moeilijk en zeker niet met een woordje uitleg van onze trainers! Ook als je al een beetje kan spelen, kunnen we je nog wat extra tips geven om meer uit je spel te halen!

Info Start2padel

Geïnteresseerd in start2padel?

Vul dit formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk

Prijzen & reserveren

Je kan kiezen om per speelbeurt te betalen of een abonnement te nemen.  Wie een abonnement neemt kan onbeperkt spelen in de gekozen periode (normaal per 6 maanden).  Een abonnement sluit je op dezelfde manier af als voor tennis (via de site van Tennis Vlaanderen): zie deze pagina voor meer uitleg.

Overtuigd van een abonnement?

Schaf hier snel je padelabonnement aan!

Terrein reserveren

Vanaf nu wordt enkel nog digitaal reserveren gebruikt op Tip-Top. Reserveer je terrein snel en eenvoudig via deze link (alternatief: via de app van Tennis Vlaanderen).

Handleiding lidgeld en abonnementen of registratie, speelsaldo opladen en terreinreservatie

Ontdek PADEL

Wat is Padel en hoe speel je padel?

Padel is een plezierige en strategische racketsport dat ingediënten omvat van zowel tennis als squash. Het wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door wanden, zoals squash. Dit zorgt voor leuke rally’s en levert één en al vermaak op. Bij padel zijn strategie en kracht gecombineerd met elkaar. Het is een sport voor jong en oud, een uitdagende activiteit waarin al snel van het spelletje kan genoten worden zonder dat er een grote technische bagage vereist is. In onderstaand filmpje vind je alvast de regels.

Wat heb je nodig?

Voor padel heb je niet zo veel nodig: het liefst nog 3 andere toffe leuke mensen! Je kan het wel met 2 spelen (wordt zeer weinig gespeeld in deze vorm),maar op Tip-Top hebben we bewust een dubbelterrein aangelegd want het is gewoon veel leuker!

Verder heb je een padelracket, ballen en sportschoenen met vlakke zolen nodig. Spring even binnen in onze shop waar we een woordje uitleg kunnen geven bij jouw aankoop!

Contact

TC TIP TOP
Leopold 2 laan 112
8670 Oostduinkerke

+32 (0)58 51 32 19
info@tctiptop.be

Waar vind je ons?

In Oostduinkerke-Dorp neemt U richting Oostduinkerke-Bad. Iets voorbij de grote kerk, naast danscafe de Viking bevindt zich TC Tip Top.

Wanneer open?

We zijn meestal open vanaf eind maart. Tijdens de vakanties iedere dag, buiten seizoen op maandag gesloten.

Gesloten van november tot en met maart.