Padel

Padel

De snelst groeiende sport ter wereld

Tip-Top beschikt over een gloednieuw padelterrein,  met verlichting.
 

Padel kan je ook spelen in de winter: ontdek hier ons aanbod voor komende winter!

Padel Winter Cup

Inschrijven periode 1

Inschrijven periode 2

OPGELET: (Beperkte) wijzigingen zijn mogelijk na de eerste periode om een beter verloop mogelijk te maken. Dit gebeurt op basis van de feedback van de deelnemers.

 

Inschrijven periode 3

OPGELET: (Beperkte) wijzigingen zijn mogelijk na de eerste 2 periodes om een beter verloop mogelijk te maken. Dit gebeurt op basis van de feedback van de deelnemers.

Inschrijven periode 4

OPGELET: (Beperkte) wijzigingen zijn mogelijk na de eerste 3 periodes om een beter verloop mogelijk te maken. Dit gebeurt op basis van de feedback van de deelnemers.

Lesformules winter '20-'21

Een ervaren begeleider leert je kennismaken met deze leuke sport in slechts 4 lesmomenten. Meer heb je niet nodig om weg te zijn met deze funsport! Ook als je al eens gespeeld hebt, kunnen we je nog wat extra tips geven om meer uit je spel te halen!

Onderaan deze pagina is er alvast een kort woordje over padel en de belangrijskte spelregels terug te vinden.

Geïnteresseerd in een van deze formules?

Contacteer onze Padelcoach & -coördinator Bart voor meer info!

Padel spelen@Tip-Top

Je kan kiezen om per speelbeurt te betalen of een abonnement te nemen.  Wie een abonnement neemt kan onbeperkt spelen van 1 oktober tot 31 maart.  Een abonnement sluit je op dezelfde manier af als voor tennis (via de site van Tennis Vlaanderen): zie deze pagina voor meer uitleg.

Overtuigd van een abonnement?

Schaf hier snel je padelabonnement aan!

Handleiding lidgeld en abonnementen of registratie, speelsaldo opladen en terreinreservatie

Op deze pagina vind je een handleiding.

Ontdek PADEL

Wat is Padel en hoe speel je padel?

Padel is een plezierige en strategische racketsport dat ingediënten omvat van zowel tennis als squash. Het wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door wanden, zoals squash. Dit zorgt voor leuke rally’s en levert één en al vermaak op. Bij padel zijn strategie en kracht gecombineerd met elkaar. Het is een sport voor jong en oud, een uitdagende activiteit waarin al snel van het spelletje kan genoten worden zonder dat er een grote technische bagage vereist is. In onderstaand filmpje vind je alvast de regels.

Wat heb je nodig?

Voor padel heb je niet zo veel nodig: het liefst nog 3 andere toffe leuke mensen! Je kan het wel met 2 spelen (wordt zeer weinig gespeeld in deze vorm),maar op Tip-Top hebben we bewust een dubbelterrein aangelegd want het is gewoon veel leuker!

Verder heb je een padelracket, ballen en sportschoenen met vlakke zolen nodig. Spring even binnen in onze shop waar we een woordje uitleg kunnen geven bij jouw aankoop!

Volledige spelregels

Contact

TC TIP TOP
Leopold 2 laan 112
8670 Oostduinkerke

+32 (0)58 51 32 19
info@tctiptop.be

Waar vind je ons?

In Oostduinkerke-Dorp neemt U richting Oostduinkerke-Bad. Iets voorbij de grote kerk, naast danscafe de Viking bevindt zich TC Tip Top.

Wanneer open?

We zijn meestal open vanaf eind maart. Tijdens de vakanties iedere dag, buiten seizoen op maandag gesloten.

Gesloten van november tot en met maart.