Tennis

Privélessen

Heb je lang geleden getennist, maar is de racket onder het stof beland? Wil je starten met tennis om je kids bij te benen? Wil je die backhand of opslag verder verfijnen?  Wat de reden ook is, elke reden is een goede reden... want tennis is de mooiste sport ter wereld!

Tennis is een technische sport maar met een paar lessen en de juiste trainer kom je al een heel eind verder. Of je doel nu een uurtje in de week spelen met vrienden is of juist je competitieve vaardigheden aanscherpen, wij helpen je graag! Want tennis is onze passie en deze vreugde kunnen verspreiden is ons doel.

"We zoeken samen met jullie een oplossing op maat . Ook in de winter bieden we lessen op maat aan: dan wijken we uit naar Sunparks!"

We zoeken samen met jullie een oplossing op maat . We bespreken samen wat de wensen zijn: individueel of in groep, welk tijdstip, wat het doel is, enzovoort. Hierbij zoeken we mee naar gepaste lesgroepen en de meest geschikte trainer.

Onze coördinatoren

Onze ervaren coördinatoren zorgen voor de organisatie van de lessen. Voor vragen kan u bij hen terecht, ze helpen u graag verder.

FunctieNaamDiplomaE-mailadresTelefoon
HoofdtrainerPeter BultynckRegent LO & Trainer Ainfo@tctiptop.be058 51 32 19
JeugdverantwoordelijkeBart BommelynTrainer Initiator Tennis & Conditietrainer Tennisbart_bommelyn@hotmail.com0477 38 45 39
KidstennisverantwoordelijkeAlexander RosseelAspirant-initiatorAlexander.rosseel@hotmail.com058 51 32 19

Onze trainers

Wij hebben heel wat gediplomeerde en enthousiaste trainers en monitoren in ons team. Zij delen hun liefde voor de sport graag met hun leerlingen.

We beschikken over een aantal vaste trainers die het jaar rond lesgeven. Je kan hen hieronder terugvinden.
Daarnaast profiteren we ook van onze ligging: iedere zomer komen trainers vanuit binneland ons team versterken. Deze mix van vaste trainers en trainers die nieuw zijn of ervaring in het binnenland meebrengen is uniek. Het houdt ons alert en op de hoogte van het tennislandschap!

NaamDiploma
Marthe-Marie BultynckAspirant-initiator
Kim XhoneuxAspirant-initiator
Charlotte BonjéAspirant-initiator
Kloeck JeffTrainer Instructeur B
Haesmans AndreasTrainer initiator tennis
Mike MaenhoutRegent LO & Initiator Tennis
Wouter VandammeAspirant-initiator
Elias VueghsAspirant-initiator
Gustaaf VerriestAspirant-initiator

Contacteer ons

Heb je een vraag betreffende tennislessen? Wil je ook graag trainer of animator-monitor worden bij ons (ook als je nog geen diploma hebt, kan je bij ons je eerste stappen zetten)? Stuur een e-mail naar info@tctiptop.be.

Contact

TC TIP TOP
Leopold 2 laan 112
8670 Oostduinkerke

+32 (0)58 51 32 19
info@tctiptop.be

Waar vind je ons?

In Oostduinkerke-Dorp neemt U richting Oostduinkerke-Bad. Iets voorbij de grote kerk, naast danscafe de Viking bevindt zich TC Tip Top.

Wanneer open?

We zijn meestal open vanaf eind maart. Tijdens de vakanties iedere dag, buiten seizoen op maandag gesloten.

Gesloten van november tot en met maart.