Tennis

Stages

Zomerstages groot succes!

De zomerstages zijn een groot succes. We zijn ondertussen over halfweg in week 3 (20/7) en zo goed als alle stageweken zijn volzet. Ook de huidige en voorbije weken waren erg druk en helemaal volzet!

> Je kan op dit moment enkel nog inschrijven voor WEEK 7 (17/8 - enkel klassieke formule mogelijk, i.e. halve dagen tennis)!

Schrijf je in!

Wees er snel bij en schrijf je in voor onze zomerstages!

Je kan het formulier meerdere keren invullen: voor iedere deelnemer is een apart formulier nodig maar je kan wel iedere deelnemer in meerdere stageweken invullen. Klik zeker na de laatste stap op indienen!

 

Onvergetelijke jeugdherinneringen maken...

De tennisstages van Tip-Top zijn een begrip en vele kinderen uit de streek maar ook kids uit het binnenland en zelfs uit het buitenland beleefden veel plezier op de Tip-Topstages. Ze leerden niet alleen tennissen tijdens hun verblijf aan zee maar beleefden dolle pret en maakten vakantievriendjes.

Ons aanbod is ook zeer gevarieerd en uitgebreid: wij bieden verschillende formules aan. Ontdek hier wat we allemaal aanbieden, de data en wat praktisch informatie en kies jouw ideale combinatie!

Onderaan vindt u ook onze folder die u kan downloaden en afdrukken om een handig overzicht bij u te hebben!

Klassiek

Ideaal  om  te  leren  tennissen  of  met  vrienden  een  toffe  week  te beleven.  Deze  stages  vinden  plaats  in  de  voormiddag  zodat  je  in  de namiddag nog vrij bent voor het strand, de zee, een half dagje Plopsaland, …

 • ma - vrij: van 9u30 tot 12u30
 • vanaf 5 jaar - mogelijkheid vanaf 3 jaar indien voldoende inschrijvingen
 • Prijs: 95 EUR
XL

Ideaal om al je energie die je toch te veel hebt in de vakantie kwijt te geraken! In de namiddag ruilen we onze racket en tennisbal voor iets  anders:  een  tof  spel  in  de  duinen,  een  voetbalmatch, knutselnamiddag, … het kan allemaal bij  omnisport! We stemmen de namiddagactiviteiten af op de deelnemers en beiden gepaste animatie voor de jongsten en actieve namiddagen voor de ouderen.

Zo is er keuze uit KNUTSELEN, OMNISPORT of HELE DAG TENNIS!

 • ma - vrij: van 9u30 tot 16u30
 • vanaf 5 jaar
 • Prijs: 160 EUR
Tennis-Golf

Ook dit jaar kan je zowel tennissen als golfen dankzij de samenwerking met Golf Ter Hille. Een halve dag golf wordt afgewisseld met een halve dag tennis. Dit kamp wordt georganiseerd i.s.m. Golf Ter Hille.

Tennis-Watersport

Nieuw  dit  jaar  is  de  samenwerking met Surfclub Windekind:  analoog aan de Tennisstage met golf, gaan we een halve dag tennissen en een halve dag ons uitleven op het strand met watersporten zoals SUP-pen, windsurfen, …

 • ma - vrij: van 9u30 tot 16u30
 • 8 tot 12 jaar
 • Prijs: 180 EUR

Data & folder 2020

Download onze folder waar je alles op 1 A4-tje samen ziet!

 

Praktische info

In de prijzen zit inbegrepen:  

NIET inbegrepen:

 • lunchpakket en drankje tijdens middagpauze;
 • inschrijvingsgeld tornooideelname (indien van toepassing voor tennis XL);
 • lidmaatschap TennisVlaanderen of TC Tip-Top.

Contact

TC TIP TOP
Leopold 2 laan 112
8670 Oostduinkerke

+32 (0)58 51 32 19
info@tctiptop.be

Waar vind je ons?

In Oostduinkerke-Dorp neemt U richting Oostduinkerke-Bad. Iets voorbij de grote kerk, naast danscafe de Viking bevindt zich TC Tip Top.

Wanneer open?

We zijn meestal open vanaf eind maart. Tijdens de vakanties iedere dag, buiten seizoen op maandag gesloten.

Gesloten van november tot en met maart.