Over ons

Over ons

Samen daar gaan we voor!

We hebben de voorbije jaren al heel wat bereikt op Tip-Top: sinds 2006 is er jaarlijks sterk geïnvesteerd in nieuwe accommodatie, nieuw materiaal, aangepaste methodiek, organisatie van heel wat activiteiten, …

Met tien jaar Kidstennis op Tip-Top in het vooruitzicht hebben we deze winter wat tijd genomen voor doorlichting en evaluatie. We zijn tot de vaststelling gekomen dat we op de goede weg zijn maar dat we nog veel beter kunnen! Daarom hebben we een beleid uitgewerkt voor de komende drie jaar waarin we gerichte kwaliteitsimpulsen willen geven.

Door de jaren heen hebben reeds heel wat mensen zich ingezet om de kwaliteit op Tip-Top te verbeteren. Wij willen dan ook al deze mensen bedanken voor hun inzet en/of ideeën die ze inbrachten. Hun ervaringen zijn belangrijke input voor dit beleid maar ook de ervaringen, opmerkingen, ideeën en belevingen  van onze clubbezoekers zijn even belangrijk. Clubbezoekers is het juiste woord want bij ons zijn niet alleen tennissers welkom, ook fans van de bar of van minigolf zijn welkom, zij het lid of toevallige passant.

Wij wensen u alvast veel tennisvreugde en hopen dat jullie ons helpen meebouwen aan het Tip-Top van de toekomst! Want samen daar gaan we voor!

Missie

TC Tip-Top wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van de vreugde van de tennissport, zowel recreatief als recreatief competitief, binnen een leuke club waar een familiale sfeer heerst. 

Visie

TC Tip-Top is ervan overtuigd dat om mensen te laten genieten van tennissen een stimulerende  omgeving nodig is. Tip-Top start vanuit de opleiding, die ruimer moet gezien worden dan enkel de lessen, waarin volgende groeielementen zitten:

Gezondheid

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’
Een goede opleiding focust niet alleen op de tennisontwikkeling maar heeft ook aandacht voor fysieke, sociale en mentale ontwikkeling opdat alles in balans zou zijn. 

Verbondenheid

‘De sterkte van het team is zijn leden en de sterkte van de leden is het team’
Een goede opleiding richt zich op het individu dat binnen een groep functioneert. De clubsfeer is daarom zeer belangrijk. 

Kennis

‘Jong geleerd, oud gedaan’
Een goede opleiding zorgt voor continuïteit 

Beleid

Stilstaan is achteraan gaan... Een doel zonder plan is een droom... Clichés maar daarom niet minder waar. Ons plan om te blijven ontwikkelen en te verbeteren is neergeschrevn in ons beleid.

Momenteel werken volop aan een nieuw beleid voor de komende jaren... COMING SOON

Tip-Top - Beleid 2015-2018

Contact

TC TIP TOP
Leopold 2 laan 112
8670 Oostduinkerke

+32 (0)58 51 32 19
info@tctiptop.be

Waar vind je ons?

In Oostduinkerke-Dorp neemt U richting Oostduinkerke-Bad. Iets voorbij de grote kerk, naast danscafe de Viking bevindt zich TC Tip Top.

Wanneer open?

We zijn meestal open vanaf eind maart. Tijdens de vakanties iedere dag, buiten seizoen op maandag gesloten.

Gesloten van november tot en met maart.