Openingsweekend 2024

23 & 24 maart

Vanaf zaterdag 23 maart openen we de deuren van T.C. Tip Top opnieuw voor alle liefhebbers van tennis, minigolf & padel! Ook ons Clubhuis is opnieuw dé place to be voor een drankje of snack!

We zullen doorgaan...

We kregen de afgelopen tijd heel wat bezorgde berichten en telefoontjes van klanten over het verdwijnen van T.C. Tip Top. Alle ‘goede bronnen’ waarvan steeds sprake is hebben het echter volledig mis, want wij zijn niet van plan ermee te stoppen, het terrein te verkopen of alles af te breken. Hopelijk kunnen we via deze weg deze hardnekkige 'geruchten' doen stoppen.

We sleutelen volop aan het komende tennisseizoen dat nu snel nadert! Onze kampen zijn al online sinds het kerstverlof, nu kan je ook je tennislidmaatschap vernieuwen en je padelabonnement voor de zomer aanschaffen. De prijzen zijn dezelfde gebleven! Sluit je snel en eenvoudig aan via de website van Tennis & Padel Vlaanderen!

Samen met de volledige Tip Top crew bereiden wij ons opnieuw voor op een geweldig seizoen vol sport & fun. Van onze tennisstages tot een drankje op ons (vernieuwde!) terras, wij kijken er alvast naar uit!

Tot binnenkort?

Peter & Iris

Contact

TC TIP TOP
Leopold 2 laan 112
8670 Oostduinkerke

+32 (0)58 51 32 19
info@tctiptop.be

Waar vind je ons?

In Oostduinkerke-Dorp neemt U richting Oostduinkerke-Bad. Iets voorbij de grote kerk, naast danscafe de Viking bevindt zich TC Tip Top.

Wanneer open?

We zijn meestal open vanaf eind maart. Tijdens de vakanties iedere dag, buiten seizoen op maandag gesloten.

Gesloten van november tot en met maart.