Minigolf

Minigolf

Coronamaatregelen en reservaties

Er moet niet gereserveerd worden om te komen mini-golven, wel dienen de maatregelen gerespecteerd te worden. MEer info over deze maatregelen vind je hier.

Zin in een partijtje golf?

Dan ben je bij Tip-Top aan het juiste adres. Wij beschikken over een minigolfbaan met maar liefst 18 holes, alle banen zijn in vast tapijt en er is verlichting voorzien voor wie s’avonds een balletje wil slaan.

Mini-golf kan door groot en klein gespeeld worden en is ideaal als familie-activiteit of onder vrienden. Voor de echte die-hards bieden we een voordelige 10-beurtenkaart aan.

Ook voor scholen en groepen is dit de ideale activiteit met gegarandeerd plezier. Zij kunnen tevens genieten van een groepstarief. 

Tarieven & reservatie

Je hoeft niet te reserveren als je wil komen mini-golf spelen t.e.m. 8 personen. Groepen tussen 8 en 20 personen raden we het wel aan zodat het niet te druk wordt, vanaf 20 person werken we enkel op reservatie.

Contacteer ons

Bel of mail ons gerust via info@tctiptop.be of 058 51 32 19 voor meer informatie. We helpen u graag!

Contact

TC TIP TOP
Leopold 2 laan 112
8670 Oostduinkerke

+32 (0)58 51 32 19
info@tctiptop.be

Waar vind je ons?

In Oostduinkerke-Dorp neemt U richting Oostduinkerke-Bad. Iets voorbij de grote kerk, naast danscafe de Viking bevindt zich TC Tip Top.

Wanneer open?

We zijn meestal open vanaf eind maart. Tijdens de vakanties iedere dag, buiten seizoen op maandag gesloten.

Gesloten van november tot en met maart.