Padel

Ontdek padel

De snelst groeiende sport ter wereld

Tip-Top beschikt over een gloednieuw padelterrein,  met verlichting.

Wat is Padel en hoe speel je padel?

Padel is een plezierige en strategische racketsport dat ingediënten omvat van zowel tennis als squash. Het wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door wanden, zoals squash. Dit zorgt voor leuke rally’s en levert één en al vermaak op. Bij padel zijn strategie en kracht gecombineerd met elkaar. Het is een sport voor jong en oud, een uitdagende activiteit waarin al snel van het spelletje kan genoten worden zonder dat er een grote technische bagage vereist is. In onderstaand filmpje vind je alvast de regels.

Wat heb je nodig?

Voor padel heb je niet zo veel nodig: het liefst nog 3 andere toffe leuke mensen! Je kan het wel met 2 spelen (wordt zeer weinig gespeeld in deze vorm),maar op Tip-Top hebben we bewust een dubbelterrein aangelegd want het is gewoon veel leuker!

Verder heb je een padelracket, ballen en sportschoenen met vlakke zolen nodig. Spring even binnen in onze shop waar we een woordje uitleg kunnen geven bij jouw aankoop!

Volledige spelregels

Contact

TC TIP TOP
Leopold 2 laan 112
8670 Oostduinkerke

+32 (0)58 51 32 19
info@tctiptop.be

Waar vind je ons?

In Oostduinkerke-Dorp neemt U richting Oostduinkerke-Bad. Iets voorbij de grote kerk, naast danscafe de Viking bevindt zich TC Tip Top.

Wanneer open?

We zijn meestal open vanaf eind maart. Tijdens de vakanties iedere dag, buiten seizoen op maandag gesloten.

Gesloten van november tot en met maart.