Tennis

Privélessen

Persoonlijke aanpak op maat

Heb je lang geleden getennist, maar is de racket onder het stof beland? Wil je starten met tennis om je kids bij te benen? Wil je die backhand of opslag verder verfijnen?  Wat de reden ook is, elke reden is een goede reden... want tennis is de mooiste sport ter wereld!

Tennis is een technische sport maar met een paar lessen en de juiste trainer kom je al een heel eind verder. Of je doel nu een uurtje in de week spelen met vrienden is of juist je competitieve vaardigheden aanscherpen, wij helpen je graag! Want tennis is onze passie en deze vreugde kunnen verspreiden is ons doel.

"We zoeken samen met jou een oplossing voor jouw wensen zodat je zowel plezier als rendement beleeft. "

Contacteer ons

We bespreken samen wat de wensen zijn: individueel of in groep, welk tijdstip, wat het doel is, enzovoort. Hierbij zoeken we mee naar gepaste lesgroepen en de meest geschikte trainer.

Stuur een e-mail met al je vragen en wensen naar info@tctiptop.be.

Onze coördinatoren

Onze ervaren coördinatoren zorgen voor de organisatie van de lessen. Voor vragen kan u bij hen terecht, ze helpen u graag verder.

FunctieNaamDiplomaE-mailadresTelefoon
HoofdtrainerPeter BultynckRegent LO & Trainer Ainfo@tctiptop.be058 51 32 19
JeugdverantwoordelijkeBart BommelynTrainer Initiator Tennis & Conditietrainer Tennis - instructeur in opleidingbart_bommelyn@hotmail.com0477 38 45 39
KidstennisverantwoordelijkeAlexander RosseelAspirant-initiatoralexander.rosseel@hotmail.com0484 73 20 69

Onze trainers

Wij hebben heel wat gediplomeerde en enthousiaste trainers en monitoren in ons team. Zij delen hun liefde voor de sport graag met hun leerlingen.

We beschikken over een aantal vaste trainers die het jaar rond lesgeven. Je kan hen hieronder terugvinden.
Daarnaast profiteren we ook van onze ligging: iedere zomer komen trainers vanuit binneland ons team versterken. Deze mix van vaste trainers en trainers die nieuw zijn of ervaring in het binnenland meebrengen is uniek. Het houdt ons alert en op de hoogte van het tennislandschap!

Trainer of monitor worden?

Wil je ook graag trainer of animator of monitor worden bij ons? Ook als je nog geen diploma hebt, kan je bij ons je eerste stappen zetten! We begeleiden je in je eerste stappen en helpen je tijdens je trainerscursussen! We zoeken naast tennistrainers ook monitoren voor onze sport- en creakampen! Mensen met andere pedagogische diploma's zijn dus zeker ook welkom!

NaamDiploma
Alexander DewulfTrainer A
Jeff KloeckTrainer Instructeur B
Mike MaenhoutRegent LO & Initiator Tennis - Instructeur in opleiding
Anthony DemanTrainer initiator
Marthe-Marie BultynckInitiator
Charlotte BonjéInitiator
Kim XhoneuxAspirant-initiator
Ian SaeyAspirant-initiator
Gustaaf VerriestAspirant-initiator
Kasper De VliegerAspirant-initiator

Contact

TC TIP TOP
Leopold 2 laan 112
8670 Oostduinkerke

+32 (0)58 51 32 19
info@tctiptop.be

Waar vind je ons?

In Oostduinkerke-Dorp neemt U richting Oostduinkerke-Bad. Iets voorbij de grote kerk, naast danscafe de Viking bevindt zich TC Tip Top.

Wanneer open?

We zijn meestal open vanaf eind maart. Tijdens de vakanties iedere dag, buiten seizoen op maandag gesloten.

Gesloten van november tot en met maart.